• Om Oss

  • Matland Bygg AS er et norsk tømrerfirma med flinke fagfolk, sentral godkjenning og over 10 års erfaring i faget. Vi utfører godt håndverk om du skulle trenge å bytte kledning, vinduer, tak eller reise en hel enebolig. Vi utfører og er godkjent for utvendig og innvendig asbestsanering. Vi tar på oss både det meste innen både større og mindre tømreroppdrag, samt maleroppdrag på sommeren. Vi legger også sarnafil. Sammen med våre grundig utvalgte samarbeidspartnere, kan vi også skape ditt drømmehjem, fra planlegging til nøkkelferdig produkt.

    Vi disponerer komplette servicebiler med alt utstyr, slik at både små og store oppdrag blir så effektive som mulig. Vi holder det vi lover og utfører en nøyaktig og presis jobb alltid med førsteklasses materialer og gode samarbeidspartnere, og selvsagt alltid til avtalt tid og riktig pris. Hos oss skal alle kunder få den beste service.

    Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via e-post eller ring oss for en gratis uforpliktende samtale eller befaring

    Personvernærklæring